Gräddstuvad savoykål recept

Gräddstuvad savoykål

Gräddstuvad savoykål

Jag körde ett säkert kort och gräddstuvade den i stekpannan. Jag har faktiskt aldrig tillagat savoykål förut så jag bestämde mig för att plockat ett (ett
Lax med gräddstuvad savoykål

Lax med gräddstuvad savoykål

Savoykål. Enkelt, nyttigt och supergott. Ingredienser 4 port. 4st laxfiléer. 3 dl grädde. 1 msk sirap. Salt. Svartpeppar
Fläskkorv med rotmos, gräddstuvad kål och senap

Fläskkorv med rotmos, gräddstuvad kål och senap

Gräddkokt Savoykål. Dela Savoykålshuvudet i två delar. Den gräddkokta Savoykålen är klar att servera. Låt Savoykålen puttra på låg värme i 10 minuter under lock. 600 gram Savoykål
Nyårs menyn

Nyårs menyn

Helstekt oxfilé med italiensk potatiskaka, gräddstuvadsavoykål och kantarellfyllt smördegshjärtaEfterrätt
Påskkalkonen!

Påskkalkonen!

Till kalkonen gräddstuvade vi savoykål och fräste lite grönsaker i panna. Hejsan, hoppas ni har och har haft en trevlig Påskhelg
Skördefest

Skördefest

*Gräddstuvade (LYX stuvning, koka ihop grädden så att den tjocknar, salta o peppra). savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter
Svartkåls-chips

Svartkåls-chips

Gräddstuvad. Svartkål är en bladning mellan grönkål och savoykål. Här kommer ett enkelt recept för hur du snabbt gör krispiga och salta svartkåls-chips

Torsdagstankar. Mitt bästa barndomsminne. :)

Dels för att jag råkar ha extremt bra minne(glömmer sällan något alls faktiskt) å dels för att jag är en sån urbota matnörd(kommer även väl i håg maten jag åt i Simrishamn när vi var där på pappas 50 årsdag med, gräddstuvadsavoykål
Gräddstuvad savoykål

Gräddstuvad savoykål

Här hemma har vi ätit gräddstuvadsavoykål, en grillad köttbit och grönsaker till kvällsmat. 1 savoykålshuvud. 1 savoykålshuvud
Gräddstuvad savoykål

Gräddstuvad savoykål

Här har jag gräddstuvadsavoykålen och det känns som ett tillbehör som passar till det mesta. När jag var och handlade igår hittade jag savoykål och blev nyfiken på hur det smakade

Gräddstuvad savoykål

Recept. Zanitha Mohlin. mån, 2013-09-30 19. 56. 25min. (0). Strimla kålen i önskad tjocklek. Fräs i smör. Medelvärme blir bra, litelite färg är trevligt men man vill ju inte råka ut för bränd smak så var försiktig
Recept: Gräddstuvad Savoykål

Recept: Gräddstuvad Savoykål

½ huvud Savoykål - ca 600 gram50 g Smör3 msk Vetemjöl3 dl Vatten½ Grönsaksbuljong2 dl Gräddelite Salt & PepparGör så här