Servera med kokt potatis, grön sparris, vinbärsgelé och pressgurka 1 st majskyckling. Salta och peppra kycklingen runt om och bind upp den med bindgarn
D. e. t. h. a. r. b. l. i. v. d. g. s. f. ö. c. o. n. m. j. k. y. ä. å. C. p. ,. M. u. F. I. J. -. P. 9. 0. 3. N. S. E. U. T. x. –. 4. 1. (. 5. ). L. /. 2. B. H. K. G. V. R. d l
Servera kycklingen med de ugnsrostade rotfrukterna och gräddsåsen. 1 st majskyckling. Gnid in kycklingen med vitlök, limeskal, rosmarin, salt och peppar
Av skyn till kycklingen gjorde jag en god och syrlig gräddsås. Tillagade hel majskyckling med ungefär samma smaksättning som i dumplingsen jag gjorde i helgen
Här tillagade jag den tillsammans med en gräddsås och klyftpotatis med örter. Kyckling, gärna majskyckling, 1 hel ca 1,5 kgCitron 0,5 stBlandade färska örter, till exempel basilika och persilja 0,5 dlVispgrädde 1,5 dlMjölk 0,5 dlRapsolja 2 mskKinesisk soja 1 tskSalt & svartpepparPotatis1
Servera med kokt potatis, grön sparris, vinbärsgelé och pressgurka 1 majskyckling. 1. Salta och peppra kycklingen runt om och bind upp den med bindgarn
Servera kycklingen med de ugnsrostade rotfrukterna och gräddsåsen. 1 majskyckling, ca 1,3 kg. 1. Gnid in kycklingen med vitlök, limeskal, rosmarin, salt och peppar
Vi bjöd på Ugnsgrillad kyckling med potatis i ugn, gräddsås och gele. Som avslutning kan jag konstatera att det är godare med ekologisk kyckling än majskyckling och det är helt klart värt pengarna när man äter finmiddag