Skala & koka brysselkål. Servera biffar med potatis och brysselkål och den goda såsen. Kalvfärsbiffar med potatis, brysselkål & gräddsås 13 propoints4 portioner. 1 nät brysselkål. 1 nät brysselkål
Brysselkål. *Ugn175°. **Ugn 200 grader. Salta och peppra steken och bryn den i smöret. Fräs grönsaker, lök, vitlök och lägg dem i en form tillsammans med köttet
Skala morötterna och ta bort ev fula blad från brysselkålen. ca 200 g färsk brysselkål. Riktigt goda grejer bygger ofta på balansen mellan syra och aningen sötma
Brysselkål, gele och gräddsås gjord på kalkonskyn 180 grader. Lite då och då under årens lopp så har vi gjort helstekt Kalkon och då gärna en stor Bjässe som denna på 6 kilo, blir supergott när man låter den vara i ugnen länge med stuffing i och massa tillbehör a'la American Style