Den gräddkoktaSavoykålen är klar att servera. 0,5 huvud Savoykål, ca 500-600 gram. 10,5 tsk sockerDela Savoykålshuvudet i två delar. Låt Savoykålen puttre på låg värme i 10 minuter under lock
Gräddkoktsavoykål. Ja det blir savoykål idag igen, men hallå. Strimla savoykålen. 1/2 savoykålshuvud. Panerad laxfile med gräddkoktsavoykål 10 propoints 2 portioner. 1/2 savoykålshuvud
Gräddkokt vitkål eller spetskål och savoykål för det funkar med nästan alla kålsorter. Efter att nästan hela sommaren ätit olika varianter av färskpotatis är det extra gott med just gräddkokt kål till exempelvis grillat och det passar bara inte till grillat utan en klassisker är ju stekta korvar, pannbiff och mycket mera
Av en slump bläddrade jag i Året runt på jobbet och hittar gräddkoktsavoykål. Det är så sällan det finns några savoykål (kvar) där jag brukar handla, så när jag fick syn på ett ensamt kålhuvud kastade jag mig över det