Kan tänka mig att många redan varit ute i skogen och plockat korgen full av kantareller, annars är det hög tid att ge sig ut i helgen i skogen så ni kan njuta av skogens guld
Lägg nu även i kantarellerna. oxfiléolivolja1 gul lök2 st vitlöksklyftoren näve soltorkade tomaterca 2 dl kantareller4-5 dl matlagningsgrädde1½ msk balsamvinägersalt och pepparspaghettiBörja med att försteka kantarellerna i en stekpanna med en klick smör. ca 2 dl kantareller
Värm upp en stekpanna med lite smör, fräs kantarellerna på medelvärme under omrörning tillsammans med hackad lök och strimlad vitlål, tills kål och lök mjuknar
Skär fläskköttet i ca 3 cm kuber, lägg i en plastpåse ihop med vitlökspepparen och skaka om. Skala potatis och lök, skär potatis i 3 cm kuber, hacka lök i 3 cm bitar, skär svampen i bitar
Bryn ca 5 dl förvällda kantareller i smör. Vilken helg vi lägger bakom oss. Trots bortrest make som vi längtat efter och känt oss lite halva utan har vi - barnen och jag haft en helt underbar helg