Bjud gärna gräddfilssås med senap till. Tillsätt riset och låt det fräsa med en stund. Gräddfilssås. Låt riset koka under lock ca 18 minuter. Lägg laxtärningarna ovanpå riset och låt det sjuda klart i ytterligare ca 5 minuter. 5 dl ris
Vi serverar den oftast med ris, något grönt och en gräddfilssås med stenbitsrom som barnen älskar. Eftersom vi äter detta så ofta så köper jag en halvsida om det är bra pris som jag sedan delar i två bitar och fryser in
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Även gott med en kall gräddfilssås smaksatt med vitlök och färska örter tex. Maria Mii BergmanHär serverat med ris, finstrimlad paprika och solrosskott som ger en god krispighet i kombination till riset och lövbiffen och en champinjonsås
Ännu godare skulle det ha varit med en gräddfilssås till, men det hade jag glömt att köpa. Bland annat några med ris i, och några traditionella med morot och rödbeta
Till detta kan du göra en gräddfilssås smaksatt med chilisås. Det rekommenderas också att spara disk genom att klä in kastrullen med folie när man kokar ris, spagetti eller grönsaker