Visst kan det ibland kännas ganska ensamt vid bordet när alla vuxna börjar med tre omgångar sill och skålar in midsommar - och där sitter man kvar och är ju inte riktigt som barnen som hoppar på det varma redan innan utan har på senare år seglat in på någon vuxenskala och snällt sitter och äter färskpotatis, gräddfilssås och rödlök
Den passar alldeles utmärkt så här i grilltider och är ett syrligt, fräscht och smakrikt alternativ till den traditionella bea-såsen eller diverse gräddfilssåser som annars är poppis till grillat
Värmde taco tubs och hade i stekt lax (400 g med 2 msk vatten och tacokrydda 1 påse), majs, röd hackad lök, basilikablad, tacosås och gräddfilssås (gräddfil smaksatt med sweet chili sås)
Färsen får sällskap av äpple, bladspenat, svamp och krispig rödkål samt två olika såser – en gräddfilssås med sting av pepparrot och en chilihet lingonsylt (som ersätter tomat-tacosåsen på ett förbaskat bra sätt, om jag får säga det själv)