♥ 140g gräddädelost. 140g gräddädelost. Detta grymma recept har jag snott ifrån min farmor. Hon lagade tre sorters pajer vid något kalas vi hade och jag blev helt frälst i smakerna i denna pajen
150 g gräddädelost. 150 g gräddädelost. I går gjorde jag en riktigt god lövbiffgratäng original receptet kommer från Hemmets Journal ,men jag gjorde lite ändringar, så här kommer min variant
1 bit Kvibille gräddädelost. Koka pastan enl anvisning på paketet. Skär kassler i cm-stora bitar samt finhacka shalottenlöken, fräs i lite smör i en stekpanna på inte allt för hög värme då bränner löken och blir bitter
140 g gräddädelost. Strimla lövbiffen. Blanda soja, fond och pressad vitlök i en skål. Vänd ner köttstrimlorna och låt dem marinera medan gratängen förbereds
140g gräddädelost. 6 port. Strimla och stek köttet. Lägg det sen i en ugnsform. Salta och peppra. Strimla paprika och purjolök och stek mjuk en liten stund
Gräddädelost (1 trekant). 1. Smöra formen och täck botten och upp på formens kant med smördeg. 2. Smält osten i en kastrull på låg värme, tillsätt creme fraichen, koka samman lite under omrörning så det inte bränns i bottnen
12 75 g smör eller margarin 25 pepparkakor Fyllning 280 g ädelost (gräddädelost) 2 dl crème fraiche Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen