salt, efter smak. A creamy sauce with a taste of gorgonzola cheese. Salta. I like gorgonzola cheese, but I do not want it to take over the flavor, so add as much you want until you have the taste you like
Smält smör och gorgonzola i kastrull, tillsätt lök och dijonsenap sist grädden, låt koka i ca 10 min. Krydda köttet med salt och vitpeppar och halstra ca 2 minuter på varje sida innan servering. 1 krm salt. 400 g gorgonzola gräddig. 600-700 g oxfilé 1 krm salt 1 krm vitpeppar 4 bakpotatis. Sås400 g gorgonzola gräddig 1 gul lök 1 msk dijonsenap 75 g smör 0,5 dl grädde
Salt och vitpeppar från kvarn. Hittade en liten bit gorgonzola i kylen. Sila av såsen i en anna kastrull, tillsätt socker och smaka av med salt och nymalen vitpeppar
lite salt. 90 g ädelost som grönmögelost av gorgonzola, Kvibille, Saint Aigur eller valfri sort. 4 port. 400 gram tärnad kyckling (stekt eller grillad)
Strö salt och peppar över. Skiva gorgonzolan och lägg den över och emellan potatisen. Blanda ägg, grädde med lite salt och peppar, häll blandningen över potatisen
Ringla olja över och krydda med salt, peppar och örtkryddor. Blanda fint strimlad rödkål, tunna skivor av avocado, olja, salt och pressad citron i en skål
Salt och peppra och stek dem i smör. Lägg i gorgonzolan i tunna skivor och låt den smälta. Fläskfilé med gorgonzola400 g fläskfilé kryddad med salt och peppar5 dl vispgrädde8 st medelstora champinjoner1 röd paprikaca 200 g gorgonzola2 msk kalvfond0,5 dl mango chutney2 msk dijonsenap2 vitlöksklyftorsalt och pepparhackad persiljamaizena redning2 dl smakrik riven ostGör så här. ca 200 g gorgonzola. 2 vitlöksklyftorsalt