Gordon honung recept

Gordon Ramsay's rabarber-crumble

Gordon Ramsay's rabarber-crumble

Tillsätt honung, ingefära, kanel och saft. 1 msk flytande honung. 1 msk flytande honung. Rabarbern skjuter i höjden och skriker
Pulled pork

Pulled pork

1 tsk flytande honung. Receptet är Gordon Ramsays 8 -10 port. 1 tsk flytande honung. 8 -10 port. 3 msk hot smoked paprika
Honungsbröd

Honungsbröd

) Gör en grop i mitten och häll i olivoljan, honungen, jästblandningen och resten av vattnet. (Från Gordon Ramsays kokbok "Frisk aptit")Till 2 halvkiloslimpor15 g färsk jäst (eller 7g torr jäst)2 3/4 dl vatten, fingervarmt3 3/4 dl (225g) grahamsmjöl3 3/4 dl (225g) vetemjöl special1 1/2 tsk fint havssalt50 g blandade frön och kärnor ( ca 2 tsk vardera av vallmofrön, sesamfrön, pumpakärnor, solroskärnor och linfrön)3 msk olivolja2 msk honung2 msk mjölk, att pensla medOm man använder färsk jäst häller man 3-4 msk av vattnet i en varm skål, smular i jästen och rör tills den har löst upp sig. 2 msk honung
Rabarberpaj

Rabarberpaj

Tillsätt honung, ingefära, kanel och röd saft. Ljuvligt god paj där syrligt möter honung och nötter med en aning ingefära
Tomatsalsa

Tomatsalsa

Det är som Gordon Ramsey brukar skrika i sitt TV program. Blanda ner citronen, chilin och honungen. 1 stor tsk honung. 1 stor tsk honung
Små tarte med balsamicokokt rödlök & chèvre

Små tarte med balsamicokokt rödlök & chèvre

Själv har jag aldrig publicerat ett recept rakt av (hoppas jag verkligen), mest förmodligen för att jag avskyr att följa andras instruktioner (du vet det där med Gordon Ramsey och så det där med den hopplösa individualisten)

5 mest lästa blogginläggen från 2016

Ett recept som baseras på Gordon Ramsays ”christmas turkey” och som verkar falla fler än bara butikschefen Peter Schenk i smaken

Gordon Ramsays rabarber-crumble

Tillsätt honung, ingefära, kanel och cassis. 1 msk flytande honung. 6 portioner. 1. Ansa rabarbern och skär den i ca 2 cm breda bitar

Gordon Ramseys rabarberpaj

Tillsätt honung, ingefära, kanel och cassis. 1 msk flytande honung. Ansa rabarbern och skär den i ca 2 cm breda bitar