Gnocchisallad recept

Gnocchisallad - perfekt till en påskbuffé

Gnocchisallad - perfekt till en påskbuffé

När jag kom hem hade O ordnat gjort en grym gnocchisallad till middag. Ljummen gnocchisallad6-8 portioner750 g potatisgnocchi100 g flagad mandel1 1/2 kruka färsk basilika3 1/2 dl riven parmesanost1 dl olivolja1 dl vattenev
Gnocchisallad

Gnocchisallad

Mmm, vad god denna var. Kanske en av sommarens sista grill, blev denna tillbehör till, och så en kall sås till, gjord av ugnrostade vitlökar, mosade och utblandade i creme fraiche, med lite salt och svartpeppar
Gnocchisallad med rödbetor

Gnocchisallad med rödbetor

1. Koka rödbetorna ca 15 min tills de är mjuka. Gnid av skalet under rinnande vatten och dela sedan rödbetorna i halvor
Gnocchisallad

Gnocchisallad

Koka gnocchin enligt anvisningarna på förpackningen. Låt den rinna av. Mixa mandel och basilikablad till smulor
Gnocchisallad

Gnocchisallad

Jag gjorde en gnocchisallad med spenat, rödlök, soltorkade tomater, basilika och pinjenötter. Till salladen serverades ugnsbakad lax
Italienska läckerheter

Italienska läckerheter

Mättande gnocchisallad med ost med lite sting. Italiensk afton. Gott, italienskinspirerat småplock på fredagkvällen är ganska oslagbart till ett glas vin
Gremolatafiléer

Gremolatafiléer

Servera med gnocchisallad. gnocchisallad. Putsa filéerna. Salta och peppra runt om och bryn dem runt om i en stekpanna med smör
Ljummen gnocchisallad

Ljummen gnocchisallad

6 portioner1 kg potatisgnocchi100 g flagad mandel1½ kruka färska basilika3½ dl riven parmesanost1 dl olivolja1 dl vattensalt och peppar500 g små tomater i olika färger400 g sugarsnaps1-2 stånd grön sparrissalt och pepparKoka gnocchin enligt förpackningens anvisningar

Dyrdoftande gnocchisallad med skaldjur i

 Blanda saffran, salt, äppelcidervinäger, rosmarin, svartpeppar, apelsinsaft och rivet apelsinskal. Vispa ner oljan och låt stå och dra en stund för att samla smak
Örtspäckad lammstek

Örtspäckad lammstek

Tänkte dela med mig av varmrätten som bestod av örtspäckad lammstek med ljummen gnocchisallad och chevrécreme

Gnocchisallad med citron och parmesan

Blanda samman vinäger, schalottenlök, olivolja och citronskal med riven vitlök samt salt och peppar. Koka gnocchin i saltat vatten i ca 3 minuter eller tills pastan flyter upp till ytan

Gnocchisallad med bacon

Lägg gnocchin i en mikrotålig skål. Häll på vatten så att det går upp till hälften på kuddarna. Lägg lock eller folie över skålen och mikra på 3/4 effekt 4 minuter