Gnocchigratäng recept

Gnocchigratäng alla Sorrentina

Gnocchigratäng alla Sorrentina

gnocchi. 1gul lök. 1olivolja. 1smör. 1körsbärstomater eller ½ kg färska tomater på kvist. 1salt och peppar. 1parmesanost
Gnocchigratäng med svamp och mozzarella

Gnocchigratäng med svamp och mozzarella

Ingredienser Portioner. 4 250 g champinjoner 2 msk smör 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar 1/2 sats ratatouille-grönsaker (se länk under steg 3) 400 g färsk gnocchi (potatis) 250 g mozzarella 1/3 sats pesto (se länk under steg 3) 2 msk pumpakärnor 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Gnocchigratäng med sidfläsk och ricotta

Gnocchigratäng med sidfläsk och ricotta

Postat av Elin måndag 20/02 2017 kl. 20. 12 Kommentera. Gnocchigratäng med sidfläsk och ricotta. Förra veckan när jag gräsänkade fixade Åttaåringen en riktigt bra middag
Krämig gnocchigratäng

Krämig gnocchigratäng

Den krämigaste gratängen någonsin måste vara den jag gjorde till middag idag, för att inte tala om hur god den var
Gnocchigratäng

Gnocchigratäng

Det här receptet är perfekt som bjudmat. Det går hem hos alla oavsett ålder, man kan förbereda det mesta innan, och så är det dessutom vegetariskt
GNOCCHIGRATÄNG MED RÖKT LAX OCH CITRONSÅS

GNOCCHIGRATÄNG MED RÖKT LAX OCH CITRONSÅS

Gnocchigratäng med rökt lax och citronsås. Gnocchigratäng med rökt lax och citronsås. En gång tidigare har jag ätit gnocchi, det var på en flott restaurang i Estoril, en mindre semesterstad utanför Lissabon
Gnocchigratäng

Gnocchigratäng

Gnocchigratäng med två sorters ost 2 port + matlåda. Hur har ni det idag. Trötta och seg eller pigga och friska
Gnocchigratäng

Gnocchigratäng

385 kcal17,2 g protein16,8 g fett40,5 g kolhydraterGnocchigratäng med tomat och mozzarella, 4 ganska små port2 schalottenlökar1 vitlöksklyfta1 kruka basilika1 msk olivolja1 dl vatten1 burk hela skalade tomater1 tsk balsamvinäger1 tsk sockersalt, peppar250 g mozzarella500 g färsk gnocchi1
Gnocchigratäng all’amatriciana

Gnocchigratäng all’amatriciana

Strimla fläsket. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs löken i en gryta med olja utan att den tar färg. Tillsätt fläsk, vitlök och chiliflakes och fortsätt steka tills fläsket är knaprigt
Gnocchigratäng med mozzarella

Gnocchigratäng med mozzarella

Vegetarisk måndag och jag bjuder på det här receptet. Pojkarna i familjen fick grillad kyckling till och tyckte det var gott
Gnocchigratäng med spenat & färskost

Gnocchigratäng med spenat & färskost

Gnocchigratäng med spenat och färskost. Gnocchigratäng med spenat och färskost. Potatisgnocchi är gott att käka till olika grytor och såser eller, som här, att använda i gratänger
Gnocchigratäng Sorrentina.

Gnocchigratäng Sorrentina.

Sätt ugnen på 225 grader. Sätt på en pastakastrull med cirka 4 liter vatten och låt vattnet koka upp