Jag gjorde två olika versioner av muffinsen för att testa hur jag kladdiga jag ville ha dem. Om du inte vill göra muffinsen glutenfria så använder du vetemjöl istället för glutenfri mjölmix
Fast glutenfria då förstås. Chokladmuffins med smak av kokos och lime. Grädda i 175 i ca 15 minuter ( ska inte vara kladdiga) Frostingen vispar du samman och ställer svalt en stund
Både smeten och den färdiga muffinsen smakade nästan precis som vanliga chokladmuffins. Sockerfria och glutenfriachokladmuffins 10 st. Grädda i 15-20 min (kolla att de är klara med en provsticka, de ska inte vara kladdiga)
De här muffinsen blir kladdiga och så goda med djup smak av choklad. Aquafaba Fudge Chokladmuffins. Man kan ersätta ägg med aquafaba och det har jag gjort i detta recept
Bakade kladdigachokladmuffins just för detta, nyttiga är dom inte, men goda som f*n. (Muffinsen ska vara kladdiga med inte lösa och rinniga) 150 g margarin