Ja nu ska ni få ett recept på glutenfria supersmarriga kaneldoftande havrefrallor med tranbär. Jag har säkert delat med mig utav det här receptet förut men dessa frallor är verkligen så goda så jag delar gärna med mig utav receptet en gång till
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
De är helt glutenfria och görs enkelt vegansk genom att använda chiaägg istället för vanliga. 2 ägg/chiaägg, 1 tsk kokosolja, 120 gram banan (1 stor), 2 msk kokosmjöl, 2 dl glutenfria havregryn, 1 tsk fiberhusk, 1 tsk bakpulver & ett nypa salt. 2 dl glutenfria havregryn
En lyx att få vakna - gå ut i köket och upptäcka att någon annan redan hunnit före och till råga på allt både bakat glutenfriahavrefrallor och rört i hop varm havremjölk med gurkmeja, ingefära och lite honung, toppat med kanel
Glutenfria lingon- och havrefrallor (ca 10 st). Glutenfria lingon- och havrefrallor (ca 10 st). Goda och saftiga frallor som går snabbt och smidigt att baka eftersom de klickas ut på plåten och inte behöver jäsa så länge