Hur som helst är detta recept riktigt bra när man ska baka glutenfria muffins. Söndag = slappardag. Trots att vi har semester och kan slappa varje dag så är det något visst med söndagar ändå
1 msk kikärtsmjöl (funkar lika bra med vetemjöl men då blir de ej glutenfria). 1 msk kikärtsmjöl (funkar lika bra med vetemjöl men då blir de ej glutenfria)
Hallonmuffins med lakrits, gluten-, mjölk- och sockerfria. Jag gjorde ett litet experiment med hallon och lakrits eftersom jag blev sådär sugen på något gott såhär på fredagkvällen
Hallonmuffins. God morgon. Är alltid morgonpigg men vaknade upp på extra bra humör idag. Nils var lite deppig för det är första september och därmed officiellt höst enligt honom och visst är sommaren kanske slut men solen skiner och himlen är klarblå
Anledningen till att jag förgräddar en liten mängd så här, är att när man vill ha någon form av fyllning i de glutenfria muffinsarna, vare sig det är bär, sylt eller någon curd, sjunker det alltid till botten eftersom smeten är så "lätt"