När jag höll på att baka mormors chokladsnitt till vårt Kakkalas som tilldrog sig i lördags - och som f ö blev en dundersuccé med ca 470 besökare - drog jag mig till minnes att jag tidigare hade utlovat att försöka göra en glutenfri variant
Glutenfriachokladsnittar och lakritskolasnittar. Idag tänkte jag vidareförmedla recept på två glutenfria småkakor som jag hämtat från Maria Bloms och Jessica Frejs nyutkomna bok
Givetvis kan du byta det glutenfria mjölet mot vetemjöl och det mjölkfria margarinet mot smör. Så det blev dessa gooooa chokladsnittar - utan gluten, ägg och mjölkprotein
Jag tänker bjuda dels på mina populära mandelhavrekakor med kardemumma, chokladsnittar som det kanske kommer recept på senare, och de här små naggande goda hallongrottorna
De här kakorna är en variant av de fantastiskt goda chokladsnittarna, och är minst lika goda. De här kakorna är en variant av de fantastiskt goda chokladsnittarna, och är minst lika goda