I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad. Nu har jag gjort ett annat bakverk med kikärtsspad istället för ägg, nämligen brownie
Cookies är något som alltid funkar att bjuda på, speciellt när de varken innehåller gluten eller mjölk om man skulle råka ha någon allergiker i sällskapet
Ibland kommer jag in i brownieperioder där jag blir så browniesugen. Dessa brownies innehåller inga mejeriprodukter, och inte heller nötter eller mandel
Dessa saftiga brownies har en stark chokladsmak med knapriga bitar av valnötter i. (Men se upp för att grädda kakan för länge, du vill inte att dina brownies blir torra
"Whatever the problem - chocolate is the answer". Jag sitter fast i ett, vad som nu verkar vara, ändlöst virrvarv av skattefrågor mellan Italien och Sverige
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Jag har inte väldigt mycket erfarenhet av brownie men hittade ett recept på internet som jag gjorde om till glutenfritt men jag misstänker att tiden för gräddning var felangiven i grundreceptet för där stod det 30 minuter och efter 30 minuter var smeten rinnande som vatten i ugnen så jag gräddade den nog mer i 60 minuter