Det här är ett bakverk som ofta blir alternativet till fika när vi glutenintoleranta ska välja. Egentligen en väldigt god bakelse, men kan bli tråkigt i längden när det upprepar sig, biski eller budapest, biskvi eller budapest
Det här är ett bakverk som ofta blir alternativet till fika när vi glutenintoleranta ska välja. Egentligen en väldigt god bakelse, men kan bli tråkigt i längden när det upprepar sig, biski eller budapest, biskvi eller budapest
Martin älskar biskvier(toppen att de är glutenfria alltså) så här går det oftast åt i ett nafs, men annars går de prima att frysa å plocka fram när suget blir för stort
Å glutenfria. Prövar en ny kamera men vet inte om det blir så bra. Tar ju alltid en stund med alla inställningar och nu verkar ett blått filter smugit sig på
De är naturligt glutenfria, mjölkfria och kan göras paleo-vänliga beroende på hur du sötar dem. Mandelbiskvierna är enkla att göra och håller sig länge
Men något jag länge velat göra är just biskvier, chokladbiskvier. Förvara biskvierna i kylen. Det är väldigt förvirrande vilken dag det är idag och jag måste hela tiden påminna mig själv att det inte är måndag och att det inte står ben på schemat idag för jag tenderar på ”bendagar” att gå runt med en ständig kombination av förväntan och skräck
GF biskvier med grädde och jordgubbar. Jo, för det jag har att bjuda på idag är superenkla biskvier (som är både glutenfria och innehåller endast 3 ingredienser
Biskvier är ofta populärt som fika. Dock tror jag att alla som är glutenallergiker är rätt trötta på att alltid få biskvier serverat på caféer och liknande