Nåväl – tacopaj med glutenfri deg – såklart. riven mjölkfri ost eller glutenfri bechamelsås. Som de torra å trökiga föräldrar vi är så sa vi nej, och gjorde istället en tacopaj
Jag gjorde pajen på laktosfritt smör och laktosfri grädde eftersom jag hade kvar sedan förra helgen då min syster var här (som äter laktos- och glutenfritt)
Glutenfritacopaj, alt ”vanlig”. Glutenfri pajdeg. Glutenfritacopaj, alt ”vanlig”. Glutenfri pajdeg. Det blir ett tunt spröt skal, påminner nästan om tacoskal
Jag har i allt större utsträckning börjat laga mat från grunden, med så lite hel- och halvfabrikat som möjligt, utan tillsatser, glutenfritt, sockerfritt och även användning av stärkelse i så liten utsträckning som möjligt
Därefter bakning av semlebullar både "vanliga" och glutenfria och två stycken morotskakor som allihop ska packas ner i en väska för vidare transport till Stockholm