Bred genast på sylt eller äppelmos i ett jämnt lager över kakan och rulla ihop den. Lägg rulltårtan med skarven ner och låt den svalna invirad i bakplåtspapperet
Den här gången valde jag att fylla min rulltårta med äppelmos efter säsong, men det går självklart bra att använda sylt, mosade bär, smörkräm eller något annat som man tycker är gott också
Bred på sylten på rulltårtsbotten och därefter vaniljkrämen. Glutenfri naturligtvis. Rulltårta är gott. Här har jag slagit ihop två vinnande koncept och gjort en prinsessrulltårta
Vispa grädden och blanda med vaniljsocker och sylt. En god glutenfri kaka med smak av saffran och hallon bjöd jag på både på vårt glöggmingel i början av december och på julafton
Fördela sylten/moset jämt över kakan och rulla sedan ihop rulltårtan med hjälp av pappret den ligger på, börja från långsidan, se till att skarven hamnar nedåt