Årets Kock brukar få smaksätta sin egen crème fraiche hos Arla, och den senaste i raden är rostad vitlök/timjan, som är smaksatt av förra årets vinnare Tomas Diederichsen
Idag tänkte jag bjuda er på en helt fantastisk ostpaj med fem olika sorters ost. I augusti gjorde vi en tripp till Skåne, och då passade vi också på att korsa sundet till Helsingör, där jag fullständigt "gick bananas" i Lynhjems fantastiska ostbutik
Pastan är glutenfria "snören" av majs från en italiensk tillverkare (italienarna är bra på det här med glutenfritt), och röran är en riktig goding - en smakrik blandning av champinjoner, purjo, vitlök, räkor, parmesan och en god kryddblandning
Tisdagstips - glutenfriaost och chiabullar. Glutenfritt bröd/bullar den. Vet inte om bilderna gör dessa ost-och chiabullar rättvisa, men det är nog så goda och utgör ett bra alternativ till alla baugetter jag bakar stup i kvarten här hemma
Idag gjorde jag den glutenfri och tycker att den blev ännu godare. Jag använder som en del av er vet alltid samma recept när jag ska göra ost och skinkpaj och det receptet hittar ni här