När jag hittade dels ett paket med spännande glutenfria kastanjeflingor, dels ett paket torkade äpplebitar hos min "hovleverantör" Tantens Gröna Skafferi, så bestämde jag mig för att göra ett försök till förnyelse
Då åt vi - förutom bl a kokosjordgubbssmoothie och nygjord mysli - även de här pannkakorna. Jag har gärna risproteinpulver eller havreproteinpulver i mina glutenfria pannkakor för att ge lite extra stadga, men det kan bytas mot något annat proteinpulver
Jag brukar blanda det i mysli. Jag älskar att exprimentera med olika brödsorter, och det här är den senaste innovationen, ett riktigt näringsmaxat bröd - glutenfritt förstås - med en massa go´a ingredienser i form av bra fettsyror, viktiga mineraler, vitaminer och fibrer
Mina bullar är naturligt glutenfria och även helt mjölkfria. Men jag kan ju inte helt snöa in på det, så jag bestämde mig för att göra myslibullar av det som var kvar av myslin jag gjorde i höstas
När jag plötsligt hade tomt i mysliburken och inte hade lust att sätta igång och göra en ny sats så beslöt jag mig alltså för att testa en färdig mysli, och det blev just Urtekrams havremysli
Quinoa - finns som hela gryn, flingor, mjöl - och även puffade till mysli. Eftersom jag den senaste tiden har fått en del förfrågningar på mailen angående olika glutenfria mjölsorter har jag tänkt att jag skulle göra en sammanställning av olika slags mjöl och flingor som kan vara användbara när man bakar glutenfritt
Glutenfria, proteinrika pannkakor som serveras med underbar chiasylt. Julmysli med chia och hampafrönJulkökets alla dofter för oss direkt till julafton och den pirrande längtan efter tomten