Den där första kakan hade jag vunnit pris med i tidningen Land, och den var inte glutenfri. I den här äppelkakevarianten samsas mascarpone med hirsmannagryn/hirsflingor och lite kalamaniscurd, som är en slags citrusfrukt, och resultatet blir en tät, saftig lite kompakt äppelkaka som nästan känns lite mazarinartad och som smakar fantastiskt till en klick lättvisåpad grädde eller hemgjord vaniljsås
Blanda mascarpone och ägg så att alla klumpar försvinner. 80 gram mascarpone. 1 ägg 80 gram mascarpone. Efter att Aline kom till världen har jag bakat flera olika cheesecakes, varav en är denna goda chokladcheesecake
Mixa ihop mascarpone, mozarella, parmesan och krydda och bred ut jämnt över pizzabotten. Och det rycket gör vi med en riktigt god pizza som är både vegetarisk och glutenfri
testa att byt ut philadelphia mot italiensk ricotta eller mascarpone. Glutenfri Blåbärspaj à la Blue Monday Spara Skriv ut Ingredienser 150 g smör 1 ¾ strösocker 2 dl havremjöl, eller mixade havregryn 3 dl mandelmjöl 2 ½ dl majsstärkelse, maizena 1 tsk vaniljsocker 5 dl blåbär 2 dl vispad philadelphiaost 2 msk strösocker Instruktioner Sätt ugnen på 175 grader
Vispa också i den smälta chokladen och Mascarponen. Droppa över hälften av Limoncellon - lite i taget så kexen får chans att suga upp den - och bred över hälften av Mascarponekrämen