Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag
En riktigt knäckig rabarberpaj, givetvis glutenfri. 2 dl havregryn (Sempers glutenfria). Grädda pajen i mitten av ugnen i ca 30 minuter eller tills man ser en knäckig yta. 2 dl havregryn (Sempers glutenfria)
Det här brödet kan man bli fullständigt begiven på, det är starkt beroendeframkallande. Det är gott precis som det är, men kan också avnjutas med smör och en skiva ost
Hembakt knäcke är ju så himla gott. Det här är en variant på det så populära fröknäcket på majsmjöl, men istället för majsmjöl är det rismjöl och hirsflingor
– I samarbete med Friggs – Här kommer ett tips på goda glutenfria knäcken. Friggs glutenfria knäckebröd är bakade med superfrön och gillas av alla i familjen
Hittade ett recept men de smakade mycket mindre citron än de på Widtsköfle kafé och var dessutom knäckiga, så jag söker vidare, men dessa blev också goda, så delar med mig av recept ändå
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl