Låt kakan svalna, dela den sedan två gånger. Lägg på översta lagret kaka och bred på grädd/marzankrämen så den blir lite bullig på toppen, bred på lite av krämen eller med vispad grädde på kanterna så marsipanen fastnar
Jag bakade en glutenfri rosa prinsesstårta med vaniljkräm och björnbärssylt. Vaniljkräm. Vaniljkräm. Lägg på den andra botten och bred över den kalla vaniljkrämen
Tillvägagångsätt Kakan. Jag gjorde en egen vaniljkräm och fyllde med, men den "försvann" in i rulltårtan efter att den hade fått stå några timmar och den blev lite svårrullad för det blev lite "halkigt" med vaniljkräm, smaken var ju god och den blev saftig men istället ville jag nog gjort en vaniljssmörkräm eller philadelphiafyllning om jag väntade gäster
Tillsätt florsocker, vaniljsocker och kakao och rör krämen smidig. I det här receptet har jag tillsatt vaniljkräm till smörkrämen, vilket jag tycker ger en extra god och krämig fyllning
Ta ut kakan och ta bort plastfilmen. Här toppas botten med kvarg, grädde och apelsin men den går ju att toppas med vad som helst, t ex kolakräm eller vaniljkräm och andra frukter och bär som man är sugen på eller som är i säsong
Bred vaniljkrämen över kakan och strö över blåbär. Stjälp upp kakan och låt svalna. Vaniljkräm. Blanda alla ingredienser till vaniljkrämen utom vaniljsockret och grädden i en tjockbottnad kastrull
Vaniljkräm/sås. Klassiska mandelmusslor fast här glutenfria och utan raffinerat vitt socker. Inlägget KLASSISKA MANDELMUSSLOR – LCHF, GLUTENFRI, SOCKERFRI dök först upp på Clean Eating by Annika
glutenfri -. vaniljkräm (se recept nedan). Vaniljkräm. Vaniljkräm. 2-3 rågade tsk kakao. 13) Grädda i ca 40-45 minuter och kakan är "fast", det kan behövs läggas på folie i slutet om kakan blir för brun. 3) Gör vaniljkrämen (se nedan). 2) Tillsätt kakao, sötning och kokosmjöl. 2) Bre på vaniljkrämen. 5) Lägg på den sista tårtbottnen och sedan hade jag på ett tunt lager vaniljkräm för jag hade så mycket över och för att krämen blev så galet god. 2 banan 2-3 rågade tsk kakao. 13) Grädda i ca 40-45 minuter och kakan är "fast", det kan behövs läggas på folie i slutet om kakan blir för brun