Glutenfri bär recept

Glutenfri paj med bär

Glutenfri paj med bär

Så numera finns Mormor Guns bärpaj även i en glutenfri variant. Glutenfri. Vi kallar den för Mormor Guns bärpaj
Glutenfri smulpaj med bär

Glutenfri smulpaj med bär

Healthy berry crumble pie - Glutenfri smulpaj med bär. Jag gjorde en hälsosam och sådan god smulpaj med bär igår
Glutenfri och mjölkfri mjuk kaka med potatis, tigernöt, bär och vit choklad - även nöt- och mandelfri

Glutenfri och mjölkfri mjuk kaka med potatis, tigernöt, bär och vit choklad - även nöt- och mandelfri

Här har jag gjort en härlig långpannekaka med havtorn och blåbär och med en hint av kardemumma. 2 msk kokosnötsmjöl - eller annat glutenfritt mjöl om du inte tål kokosnöt. 200 g valfria bär - jag tog ungefär hälften havtorn och hälften blåbär. Strö över bär och hackad choklad, och grädda i 175 grader ungefär 25 - 30 minuter. 3 stora ägg - sammanlagd vikt 175 g 100 g ljust rörsocker - ca 1 1/4 dl 2 msk kokosnötsmjöl - eller annat glutenfritt mjöl om du inte tål kokosnöt. 200 g valfria bär - jag tog ungefär hälften havtorn och hälften blåbär
Maffig mandelchokladkaka med svarta bönor, mandelmjöl, muscovadosocker och färska bär - glutenfri och även mjölkfri vid behov

Maffig mandelchokladkaka med svarta bönor, mandelmjöl, muscovadosocker och färska bär - glutenfri och även mjölkfri vid behov

Garnera efter tycke och smak med vispad grädde och färska bär, eller servera separat vid sidan om. 3 ägg3/4 dl ljust muscovadosocker3/4 dl mörkt muscovadosocker1 tetra färdigkokta svarta bönor, 380 g100 g mörk choklad - den här gången blev det Fazer ½ dl mandelolja1 dl mandelmjöl1 msk kakao1 tsk bakpulver½ - 1 tsk vaniljpulver - eller 2 tsk vanligt vaniljsocker1½ - 2 dl grädde - sojagrädden på bilden går utmärkt att vispa om man inte tål vanlig gräddehallon, blåbärVispa ägg och socker riktigt pösigt och fluffigt
Ännu ett glutenfritt favoritbröd - med chiamjöl, kikärtsmjöl, bär och surdegspulver

Ännu ett glutenfritt favoritbröd - med chiamjöl, kikärtsmjöl, bär och surdegspulver

50 g färsk jäst5 dl ljummet vatten, ca 34 - 35 grader½ dl avocadoolja - rapsolja eller kokosolja fungerar också½ dl yaconsirap - agavesirap eller flytande honung fungerar också2 msk nyponmjöl1 dl canihuafrön1 dl solroskärnor1 dl chiamjöl1 dl kikärtsmjöl1 dl gula russin1 dl torkade körsbär3 dl mörkt bovetemjöl3 dl rårismjöl1½ msk malda psylliumfrön3 msk surdegspulver1 tsk saltSmula jästen i degbunken, och lös den i det ljumma vattnet