Med färska bär, hemlagad sylt och en klick sojagrädde blir det en fräsch frukost eller en härlig efterrätt medan en matig fyllning bestående av köttfärs eller en krämig kycklingröra gör det till en perfekt lunch/middag
Dessutom valde jag att ha en klick sylt i mina prinsessemlor, men det går givetvis bra att utesluta. Det finns varianter utan tillsatt socker i många livsmedelsbutiker, eller så gör man en själv/kör chiasylt eller mosade hallon
Kakorna innehåller varken gluten, mjölk eller ägg och borde alltså passa de flesta. 1 "boll" syltad ingefära - ungefär som en lite mindre köttbulle. 1 msk lag från den syltade ingefäran. 1 "boll" syltad ingefära - ungefär som en lite mindre köttbulle. 1 msk lag från den syltade ingefäran
Igår gjorde jag härliga formar som kan fyllas med mjölkfri grädde, färska bär och/eller sylt. Xanthangummi från Doves farm är perfekt när man bakar glutenfritt
Spröda och goda glutenfria småkakor med sylt. Den här gången använde jag jordgubbssylt eftersom jag tyckte att det passade bra till midsommarfikat, men det klassiska är att använda hallonsylt