(använd solroskärnor för nötfri variant). (använd solroskärnor för nötfri variant). En helt fantastiskt god rätt som passar att äta som den är som raw food och veganskt eller annars som tillbehör till grillat kanske
1 dl solroskärnor. Jag köpte boken "Lugn mage med gott bröd" med recept anpassade till FODMAP. Jag har en krånglig mage (IBS) och har genom åren försökt spåra vad jag mår dåligt av och det har inte varit enkelt att se ett mönster
Om man inte tål nötter överhuvudtaget kan man ta solroskärnor eller melonkärnor. Den här goda gluten- och mjölkfria äppelsmulkakan fick förgylla vår fredagskväll
För en tid sedan läste jag i en tidning att det är högsta mode bland Hollywoodstjärnor att undvika gluten, och att det också blivit trendigt bland s k kändisar här hemma - även om man inte är glutenintolerant
(Jag hade strött över flingsalt, solroskärnor och krossade linfrön på mitt knäckebröd. Det är fritt från såväl gluten, ägg, nötter och socker, samt är veganskt
De var mycket spröda och både gluten och laktosfria. 0,75 dl solroskärnor. 0,75 dl solroskärnor. Min arbetskamrat Inga-Lill bjöd på gott snacks till kaffet i fredags
1 dl solroskärnor. Du kanske gillarBananplättarChiapudding med granatäpple och mandelspånGranola på nötter och frön (LCHF/Paleo)Supermusli fri från gluten och raffinerat sockerMugcake på naturligt vis 1 sats fröknäcke. 1 dl solroskärnor
Här kommer ännu ett frukosttips till 5 frukostar utan gluten och mejerier. 2 dl glutenfritt havregryn. Toppa med solroskärnor och grädda i ca 20 minuter