Denna glutenfri wrap med mango och edamame bönor är perfekt för både lunch och middag. Alla mina favoritsmaker från kryddor såsom färsk chili, koriander och lime gömda inuti en glutenfri bovete-och rismjöl tortillabröd
Servera med körsbärstomater och oliver eller med grillat kött. En helt fantastiskt god rätt som passar att äta som den är som raw food och veganskt eller annars som tillbehör till grillat kanske
Båda bilderna visar i alla fall samman rätt och tur är väl det, en gluten fri paj ser ni både här och där, fylld av bland annat salamikorv, fetaost, svarta oliver, örter och tomater
Uteslut majskorn eller ersätt med gröna oliver. Varje vecka lägger jag ut en veckomeny där jag länkar till särskilt utvalda recept utan gluten, mjölk och socker
För alla Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg. Tillsätt citronskivor och oliver i grytan. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
6 dl Jyttemjöl original1 tsk fiberhusk1 msk bakpulver1 tsk olivsalt (havssalt som smaksatts med frystorkade oliver) alt vanligt havssalt1 tsk torkad, smulad timjan120 g prosciutto el annan liknande lufttorkad skinka1 liten förpackning babyspenat1 ask gröna pimentofyllda Queenoliver, 160 g 3 ägg3 dl sojayoghurt1½ dl vatten1 dl olivolja (inklusive oljan och örterna från olivernaSkölj och fräs babyspenaten kort stund i lite olivolja. 1 ask gröna pimentofyllda Queenoliver, 160 g 3 ägg
Och så är det glutenfritt också, vilket alltid är positivt. Både blomkålsbiffen och sötpotatisen blir klara av sig själva i ugnen, så under tiden har du tid att göra tapenaden på oliver och soltorkade tomater
paprika, tomat, kronärtskocka, champinjoner, oliver, ost och valnötter. Jag har provat ett antal olika glutenfri pizzabottnar, men har haft svårt att hitta någon som blir så som jag vill ha den