Gluten, mjölk, äggfritt -. Denna morotskaka har jag gjort förut till min kollega och han tyckte om den så jag gjorde en halv sats att ha i frysen till fredagsfika till honom
Och snart är det helg. Inget jobb för denna helg i alla fall, men resa till Stockholm på söndag till min näringsterapeut, för att stämma av hur jag mår och mina "hälsoframsteg"
Ibland får man testa något nytt, denna gången testade jag att göra äggfria chiavåfflor. Dessa pancakesen va verkligen supergoda och man höll sig mätt på dem länge, win-win helt enkelt
Till måndagens styrelsemöte med Astma- och Allergiföreningen hade jag med mig en nybakad banankaka, som var glutenfri, mjölkfri, äggfri och fri från en massa annat också
Dessa kan även göras äggfria. Ta upp degen på bakbord, mjölat med valfritt glutenfritt mjöl. Har ju recept sedan tidigare på goda bullar, men jag tycker nog att dessa blev bäst hittills och då är de här helt fria från vetestärkelse
Servera med ris, äggfri/glutenfri pasta eller pressad potatis och gärna en sallad. Det fräscha syrliga möter vitlökens fyllighet och persiljan gör sitt jobb för att fullända denna rätt
Dessa recept är fria från ägg, gluten, laktos, mjölkprotein och raffinerat socker. Jag köpte en hel famn med grönkål häromdagen och har allsköns idéer om vad jag ska göra med den
Dessa recept är fria från gluten, laktos, raffinerat socker och soja. Sommar, sol och lata dagar. Fast visst smakar allt lite bättre med sol och kisande ögon
Jag älskar utmaningar, så när jag fick ett önskemål här på bloggen om att göra en glutenfri, mjölkproteinfri, nötfri och äggfri tårta så tog jag såklart tillfället till att testa på
på köpet blev de även mjölk- ochglutenfria. De här plättarna lämpar sig som tex mellanmål för bebisar som tycker om att plocka själva, men de uppskattas även av större barn och vuxna