Nu är det redan rabarbersäsong. Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Originally posted on Nilla's Kitchen. Nu är det redan rabarbersäsong. Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
1 dl mandelmjölk. 1 dl mandelmjölk. Jag bakade nyttiga muffins här om dagen som är perfekta att ha i frysen som ett bättre alternativ när fikagäster tittar förbiNyttiga bärmuffins
Jag har börjat göra mängder av Nicecream - en nyttigare variant av glass som är fri från sådant som kroppen inte behöver - mjölkfri, glutenfri och sockerfri
utan socker, gluten och mjölk av Ulrika Hoffer. Det märks när man tittar på topplistorna över sålda böcker att det är väldigt populärt att baka utan socker och gluten idag
Till måndagens styrelsemöte med Astma- och Allergiföreningen hade jag med mig en nybakad banankaka, som var glutenfri, mjölkfri, äggfri och fri från en massa annat också
Riktigt god är den, trots att den inte innehåller varken gluten, grädde, mandel eller nötter. Ena gången gjorde jag den med risgrädde och valde en mjölkfri ljus choklad baserad på ris