Denna glutenfri wrap med mango och edamame bönor är perfekt för både lunch och middag. Alla mina favoritsmaker från kryddor såsom färsk chili, koriander och lime gömda inuti en glutenfri bovete-och rismjöl tortillabröd
I alla fall så bestämde jag mig för att göra biffar med bland annat sötpotatis och svarta bönor som jag serverade med ångad rödkål och broccoli samt färsk mango och paprika
Ursprungligen gjorde jag den här pajen med vetemjöl - eftersom jag på den tiden tålde gluten - och du som tål vanligt mjöl kan naturligtvis byta tillbaka och ersätta bovetemjöl/mandelmjöl med vanligt vetemjöl, men jag tycker min glutenfria variant är väl så god
Fri från gluten. Hacka mangon och koriandern grovt. Hacka mangon och koriandern grovt. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 6 portioner
Som jag skrev om tidigare har jag fått hem Kristin Kaspersens senaste bok Good Food – glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin utgiven av Bonnier Fakta
Innan jag visar receptet så har ni inte glömt av tävlingen där du kan vinna en plats till en masterclass och julbrunch - som är grön, hälsosam och helt fri från gluten, socker och laktos