Dessa kan man äta som de är eller med något gott pålägg. Dessa "bröd" innehåller enbart majsgryn, salt och kummin, vilket innebär att alla som har allergier mot mycket, eller allt som finns i "vanligt" bröd kan äta detta helt smärtfritt (om man nu får ont i magen, kliar eller något)
Vispa äggvitorna till ett vitt skum. Tillsätt dadlar, vatten, äggulor och kakao. Vänd försiktigt ner äggvitan i smeten med hjälp av en slickepott Blanda försiktigt så att smeten förblir fluffig
Det är även mjölkfritt och fritt från vetestärkelse. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Jag tyckte att det var lite, lite bismak från mjölmixen (jag använde Sempers finmix) så trots att de övriga inte kände av det så ska jag nästa gång prova att byta ut hälften av mjölet mot glutenfritt havremjöl (älskar havre)
Alltså dessa semmelwraps utan gluten, raffinerat socker, mejeriprodukter och ägg blev verkligen så långt över förväntan goda att jag vet inte vart jag ska ta vägen