Blanda äggvitan och glukosen och tillsätt florsockret efterhand. Använd Maizena eller potatismjöl när du kavlar ut sugerpaste eller marsipan, försök att få tag på ett plaströr och kavla med
Den fungerar som marsipan, men fördelen med sp är att den är mer lättarbetad än marsipan. En annan fördel är att sp går att få helt kritvit, vilket marsipanen inte är lätt att få
Ev kan man tillsätta en msk flytande glukos för att få den smidigare (finns på apoteket). Det går även att använda marsipan eller marshmallowfondant (MMF) eller en blandning av olika material
Arbeta ihop mandelmassa, florsocker och glukos eller sirap till marsipan, använd gärna matberedare. Lägg rulltårtan på marsipanen och svep om den tätt, tryck till lite vid skarven
Älta marsipan, glukosirapen och florsockret tills marcipanen går ihop och blir smidig, det är inte säkert att du behöver allt florsocker så tilsätt lite i taget