Glaze. 4 msk sweetchilisås. Blanda allt till glazen i en kastrull och låt sjuda i ca 10 minuter tills glazen tjocknat något. När kycklingen varit i ugnen ca 25 minuter tar du ut den och penslar på glazen i ett tjockt lager på kycklingklubborna. 4 msk sweetchilisås
Blanda samman alla ingredienserna och din glaze är klar. Låt köttet ( i detta fall fläskkarré) grillas ett par minuter på varje sida innan du börjar pensla och fortsätt sedan pensla på i omgångar tills glazen tar slut
Glögg glaze. Pensla köttet med glazen. 1/2 dl sweet chilisås. Vi börjar med att göra en Pulled Pork. Det tar ju sina timmar, så gör den gärna dagen innan
Rökt glaze. Låt glazen ”bränna” in lite. Grilla dem 2 minuter på varje sida pensla med glazen på båda sidor mot slutet av grillningen. Överbliven glaze håller i kylen minst 10 dagar. 1 1/2 dl ketchup eller chilisås av ketchuptyp
Rökt glaze. Låt glazen bränna in lite. Rökt glaze. Grilla dem 2 minuter på varje sida pensla med glazen på båda sidor mot slutet av grillningen. Överbliven glaze håller i kylen minst 10 dagar. 1 1/2 dl ketchup eller chilisås av ketchuptyp
Blanda honungen med chilisåsen och tillsätt sojan. När man grillar med en rub kan det oftast behövas en god glaze att avsluta med, för att få det bästa slutresultatet