Så jag tänkte bjuda er på en supergod glassdessert med en superhäftig marshmallowsås. På sommaren så hör det till att äta mycket glass och varför då inte göra en hel dessert av det
När maken fyllde år förra veckan bakade jag bland annat kladdkaka och rev i bitar och blandade med gammeldags vaniljglass, dumleklickar och jordgubbar i en rånskål med choklad
När det är dags för en glassdessert, tar jag fram den och tinar långsamt i kyl en halvtimme. Smultronglass Jag hade turen att hitta lite smultron i sommar, det blev till och med en del att frysa in
Kakorna var också jättegoda att äta med lite Philadelphia och Lemon Curd som blev en nödlösning en dag när jag tänkte göra min glassdessert här ovan, men saknade vaniljglass
Så två enkla glassdesserter som ni enkelt förbereder långt innan. Till alla oss som vet att vi antagligen kommer vara för mätta när det är dags för dessert, ändå kommer vara sugna på något sött, vill att barnen skall gilla den, inte pallar att göra något krångligt men ändå vill att det skall kännas lite flådigt
Här har jag med inspiration av en sådan Italiensk Glassdessert gjort små Limoncellobollar. Här har jag med inspiration av en sådan Italiensk Glassdessert gjort små Limoncellobollar
Flarnen blir knäckiga och passar utmärkt att servera tillsammans med glassdesserter. Goda glutenfria flarn gjorda på hirsflingor som är rika på mineraler och B-vitaminer