Stjälp upp semifreddon på en tallrik, gröp ur passionsfrukterna och lägg innehållet ovanpå glassen. Lossa glassen genom att ställa formen en kort stund i ett varmt vattenbad
Semifreddo betyder alltså semifrusen så den ska inte vara lika hård som glass. Här kommer min valborgsefterrätt, det blev en semifreddo efter Jamie Oliver
Glass i all ära men det här slår allt. Efter att ha tagit en första tugga av den här semifreddon kunde både jag och Peter konstatera att det här är något av det godaste jag någonsin lagat
❤ Grundreceptet är en citronglass som du kan smaksätta med lite vad som helst. Ett av de recept som jag fått mycket beröm för i mina dagar är denna härliga semifreddo
Mjuk glass med äpplen och smuldeg är barnsligt gott och kan inte misslyckas. En semifreddo gjord med yoghurt får en lite syrligare och fräschare smak, något för alla frozen yoghurtälskare, som JAG
Semifreddo är lättare att göra än riktig glass och framför allt behövs det ingen glassmaskin. Det blir lite isigare och inte lika krämigt, men Artusis recept är bättre än alla andra vi testat
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet