Det är så gott med den söta vaniljglassen ihop med den sötsyrliga rabarberkompotten. Rabarber och kardemumma är en väldigt god smakkombination och blir magiskt gott som glass
Skär rabarbern i breda bitar, lite på snedden. Strö över socker och kardemumma och stek ca 2 min tills sockret börjar bli ljusbrunt. 300 g smala rabarber. 1 tsk stött kardemumma
Forskare vid Winship Cancer Institute of Emory University, i Georgia, USA har visat att en ingrediens i rabarber dödar cancerceller med den rekordfarten
Tillsammans med yoghurt, glass eller på en ostbricka – eller som chutney till en måltid. Något annat som är supergott att göra är en smoothie på rabarber, hallon, jordgubbar eller smultron, lite banan, en nypa kardemumma och valfri mjölk med krossad is
Man kan sedan välja om man vill servera den med vaniljsås eller glass, eller bara som den är. Tillsätt äggulorna och mjölet blandat med bakpulver, kardemumma och salt