Servera apelsinerna med antingen glass eller vispad grädde smaksatt med litet likör. Om du vill göra en fin fruktsalladmed apelsiner bör du skära frukten i klyftor och ta bort den vita hinnan runt varje klyfta
Så godis och glass förpassas till fredagar och lördagar i sällskap med öl och vin, övriga dagar får det bli frukt som det snaskas på och vatten i våra glas
Avslutningsvis hade barnen valt dessert och de ville inte så förvånande att det skulle vara glass. Till detta bjöd jag små aptitretare medmarinerade räkor, parmesanost och kronärtskockshjärtan med smak av saffran, chili, vitlök och citron
Nu ska jag jobba det allra allra allra sista passet natten mellan onsdag och torsdag och sen på fredag flyttar jag Efter en dag fylld av tårar och lite Vienettaglass som jag bjöd på till frukosten (japp, vi äter alltid typ tårta och glass och sånt till frukosten på mitt jobb för det är enda gången som alla sitter ned samtidigt
~ Pumpasoppa med chili- och limemarinerade kräftstjärtar ~ Tobagokyckling med grönsaksris samt karibisk sallad ~ Rom- och vaniljmarinerade plommon & kokos- och limeglassSå förrätten var en krämig pumpasoppa med en liten uns av chili i serverad tillsammans medmarinerade kräftstjärtar
Nu måste vi fylla förråden med saft och glass för här behövs svalka. Precis som jag nästan förlikat mig med att svensk sommar kan vara lika med blöt och kall men ändå lite mysig