Servera med en liten klick glass. Lägg på hallonen. Tag upp päronen ur burken, skiva dem. Vaniljglass. 1 stor burk päron. 1 dl päronlag. 200 g hallon färska (går bra med styckfrysta)
Mixa avokado, banan och frysta hallon tills det är slätt. Päron. Glass i stora lass. Imorgon är det våffeldagen, och vet ni, idag är det en minst lika viktig dag – Glassens dag
sockerfri vit choklad (jag hade Cavaliers med smak av mango/hallon). Och idag hade jag mer än gärna slängt ihop en proteinrik matchaglass som serverats tillsammans med ett ugnsbakat päron med sockerfri choklad
Servera med vaniljsås, glass eller lättvispad grädde (ev smaksatt med vaniljsocker). ca ½ liter färska eller frysta bär (jag tog lika delar blåbär och hallon och dryga halvlitern)
Då brukade vi äta den med inkokta päron och glass (inte så dumt), men nu valde jag att servera den med glass och en mix av hallon, blåbär och röda vinbär
Servera med vaniljsås eller med glass. Använd hallon, blåbär, vinbär, björnbär eller vad du har hemma. Man kan göra den med plommon, äpple, päron eller ananas
I vart fall om du har en glassmaskin. Vi har gjort förföriska sorbeter på vita persikor, färska jordgubbar, hallon, päron, hjortron, citron med mera och en av favoriterna är just lingonsorbeten som du här får recept på
, firade finvädret med emelie och en glass i hamnen - mer från det här. , en favoritfrulle som aldrig slår fel - bananpankisar, vaniljkesokvarg, jordnötsmör och frusna hallon - recept
Servera det genast som topping på yoghurt, filmjölk, glass eller fruktsallad. Istället för äpple kan ni ta rabarber, päron, aprikoser, persikor, hallon, blåbär, jordgubbar, vinbär, nötter och mandel istället för pärlsocker