Servera med glass. Efter en kryddig middag passar denna som en mjuk och len avslutning. Som sockerkaka i kanterna och sen härlig mjuk vit choklad som rinner ut i mitten
Dulce de leche-fondant serverad med glass och färska hallon. Man får vara lite på sin vakt när man gräddar dessa då de snabbt bli "överbakta" men med rätt tid i ugnen och tillbehör såsom gräddig vaniljglass och färska hallon så är detta helt fantastiskt
Detta är glassdesserterna Secret Sensations med smakerna Crème Brûllé och Chocolat Fondant bevis på. Kanske borde jag helt enkelt återinföra min gamla tradition med fredagsglass
Man får vara lite på sin vakt när man gräddar dessa då de snabbt bli "överbakta" men med rätt tid i ugnen och tillbehör såsom gräddig vaniljglass och färska hallon så är detta helt fantastiskt
Gärna lite glass också. Skär ut ett snitt i varje fondant, så lite choklad rinner ut. Chokladfondant4 portioner 4 msk strösocker2 ägg2 ägg, endast gulan100 g smör100 g mörk choklad, minst 70 %, mint- eller apelsinsmak2,5 msk vetemjölVispa socker, ägg och äggulor pösigt
På önskelistan står även hans bok glasspassion, vem kunde ha gissat det. Han tar även med grundrecept på tex mandelmassa, vaniljkräm, smörkräm, mazarinmassa, fondant, sylt etc