Servera glasnudelsalladenmed den stekta tofun och cashewnötter på toppen. Glasnudelsallad. Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, soja, agavesirap och limesaft
(Och just det, vill ni ha kött till glasnudelsalladen hittar ni originalreceptet med rumpstek här. Vi har lagat en hel del indiska grytor, gjort pad thai på riktigt och senast gjorde vi en übergod glasnudelsallad
Servera glasnudelsalladenmed den stekta tofun och cashewnötter på toppen. Glasnudelsallad. Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, soja, honung och limesaft
För dig som gärna vill ha bildbevis och recept för att se vad som kännetecknar en god och mättande vegetarisk sallad, kommer här ett smakprov på en superfräsch vietnamesiskinfluerad glasnudelsalladmed krispiga grönsaker, gröna sojabönor och cashewnötter (se bilden ovan) samt en supermumsig mangosås som du mixar ihop på ett kick
Vietnamesisk glasnudelsalladmed mangosås och marinerad tofu (klicka på. Förra lördagen höll jag terminens enda matlagningskurs för Medborgarskolan i Gislaved
Detta var första gången vi gav oss på att laga denna sallad tillsammans medtofu, då det är rätt svårt att få tofu bra (blir oftast bara slemmigt och smaklöst)