Glasmästarsill senapsfrön recept

Glasmästarsill

Glasmästarsill

Tillsätt kryddpeppar, senapsfrön, dillfrön och lagerblad till lagen. 2 tsk gula senapsfrön. Vattna ur sillfiléerna i rikligt med kallt vatten, ca 12 timmar

Glasmästarsill

1 tsk senapsfrön. 1 tsk senapsfrön. 6 filéer inläggningssill. 1 morot. 1 rödlök. 3 cm pepparrot. 10 vitpepparkorn
Påskbuffe för påskafton 2015...

Påskbuffe för påskafton 2015...

Glasmästarsill 1 stor brk. 1 tsk senapsfrön. 5 kryddpepparkorn 3 kryddnejlikor 1 tsk senapsfrön. Påskbuffe för påskafton 2015
Glasmästarsill

Glasmästarsill

Denna sill gjorde alltid mina föräldrar när jag växte upp, de hade fiskaffär och gjorde denna sill i massupplaga men här är den anpassad för 4-6 pers

Glasmästarsill

2 tsk gula senapsfrön. 1. Dag 1. Rensa och putsa sillen men låt ryggbenet sitta kvar. Skär sillen i ca 2 cm tjocka bitar
Glasmästarsill

Glasmästarsill

Varva sill med morot, lök, peppar, lagerblad och senapsfrön i en burk. 1 burk inläggningssill1 liten morot1 liten purjolök1 tsk vitpepparkorn2 lagerblad1 tsk senapsfrön1 dl ättikssprit3 dl vatten1½ dl strösocker. 1 tsk senapsfrön
Glasmästarsill

Glasmästarsill

Ta ur sillen men låt skinn och ryggben vara kvar. Skär sillen i 2-3 cm sneda bitar. Lägg dem i blöt i rikligt med kallt vatten ca 8 timmar
Sill såklart!

Sill såklart!

Glasmästarsill är nog min favoritinläggning. Varva sill med morot, lök, peppar, lagerblad och senapsfrön i en burk

Glasmästarsill

0,5 tsk gula senapsfrön. Rensa sillen och klipp bort fenorna men låt ryggbenen vara kvar. Skär fisken i 2 centimeter breda bitar

Glasmästarsill

Skär grönsakerna i cm-stora bitar. Se till så sillen är väl rengjord i bukhålan, alla hinnor skall vara bortskrapade

Glasmästarsill

1.  Ta ur sillen men låt skinn och ryggben vara kvar. Skär sillen i 2-3 cm sneda bitar. Lägg dem i blöt i rikligt med kallt vatten ca 8 timmar

Glasmästarsill

 Tillsätt kryddpeppar, senapsfrön, dillfrön och lagerblad till lagen. 2 tsk gula senapsfrön. 1.  Vattna ur sillfiléerna i rikligt med kallt vatten, ca 12 timmar