Skala och skiva gul lök, rödlök, morot och ingefära. Skala och skiva gul lök, rödlök, morot, ingefära och pepparrot till inläggningen och grovhacka dillen
Skala och skiva gul lök, rödlök, morot och ingefåra. Skala och skiva gul lök, rödlök, morot, ingefåra och pepparrot till inläggningen och grovhacka dillen
Glasmästarsill. Det är Ankis syrra som står för receptet och i hennes variant ligger det både rödlök och purjolök, det är säkert lite olika vilka sorters lökar som hamnar i löksillen
Det finns allt från klassiska sorter som Brantevikssill, löksill och Glasmästarsill till de lite mer ovanliga sorterna, Wasabisill, fetaostsill, baconsill och Sweet chilisill
Den gravade siken får härmed sin givna plats mellan gravlax, ( fick inte tag på någon vildlax i år heller) glasmästarsill, vitlöksströmming kycklingleverpaté, fransk rödkålssallad och mammas köttbullar
Oavsett så får ni här ännu en god sill att bjuda på i påsk, påminner lite om Glasmästarsill gör den fast med en lite annorlunda tvist i ingredienslistan
Glasmästarsill. Skala och klyfta rödlöken. 2 rödlökar. 2 rödlökar. I dagens materiella samhälle är det många, inklusive jag själv, som uppskattar att få något hemgjort