Grillade revben och annat gott. Koka revbenen i smaksatt vatten ca 1,5 timmar. (Enda) Fördelen med att jobba när övriga i familjen har semester är att det bara är att komma hem och sätta sig till dukat bord - eller i alla fall nästan
Jag tänkte att jag skulle göra ett enkelt och gott recept på revben som är svårt att misslyckas med. Att laga dessa revben är inte svårt men det tar ett par timmar (säg fyra timmar) men å andra sidan kan man göra allt utom glaseringen ett par dagar i förväg, något som kan vara praktiskt vid jul
För att få det lite juligt så glaserade jag revbenen med glögg (och lite annat, se nedan). Något som min kära Hustru kräver skall finnas på julbordet varje år (och på middagsbordet med jämna mellanrum) är tjocka revben
Igår åt jag något så gott som revben till middag. Börja med att öppna din paket med revben. Ja men i alla fall så är det bara att börja äta när dina revben har griljerats klart