Här kommer mitt recept på långkokt fläsklägg som jag brukar glasera (sautera) i honung. Pilla bort allt kött från benen och lägg i en stekpanna, tillsätt honung, soja och persilja och fräs någon minut
½ dl honung. Putsa bort senor från köttsidan på ankan, men behåll fettet. Salta och peppra på köttsidan. Stek i het panna på ankans feta sida till en gyllene färg, vänd och stek lite lätt på köttsidan, tillsätt en klick smör
Pensla filéerna med honung. 3 msk honung. Sätt ugnen på 200 grader. Skär paprika och rödlök i bitar och lägg dem tillsammans med cocktailtomaterna i en ugnsfast form och häll på olivolja
1 dl honung. Ni vet fabeln om fåraheden som skrek vargen kommer så många gånger när det inte var sant, att när vargen till slut kom på riktigt så var det ingen som trodde honom och alla får dog
4 port1 färsk ananas2 msk smör2 msk mörkt muscovadosocker2 msk limesaft2 msk rom1 dl sötmandel2 msk flytande honung2 msk kokosflingorvaniljglassBörja med mandeln genom att hacka den grovt och låt puttra i en kastrull med honung i några minuter
1 tsk glykos eller honung - jag tog glykos. 1 tsk glykos eller honung - jag tog glykos. Från Ray Fares bok United states of cakes kommer det här receptet
Pensla ankan med honung samt lite av buljongen som bildats i påsen. ) Servera den glaserade ankan med hemgjord ananaschutney och, om så önskas, tempurafriterad anklever, se separat recept