Glaserad morot recept

Glaserade revbensspjäll

Glaserade revbensspjäll

Lägg därefter dem i en stor gryta tillsammans med lök, lagerblad, pepparkorn och morot. 1 morot i bitar. 3 lagerblad 20 svartpepparkorn 1 morot i bitar
Glaserad karré med kål- och sesamsallad

Glaserad karré med kål- och sesamsallad

Ingredienser Portioner. 4 4 port ris, gärna basmatiris 600 g benfri fläskkarré i skivor 1 msk olja 1 dl hoisinsås Kål- och sesamsallad 2 morötter 200 g vitkål 2 tsk olivolja 1 msk sesamfrö 2 tsk vitvinsvinäger 1/2 tsk strösocker salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Honungs glaserat fläsklägg

Honungs glaserat fläsklägg

Här kommer mitt recept på långkokt fläsklägg som jag brukar glasera (sautera) i honung. Fläsklägg kommer tillbaka mer och mer på både restauranger och matborden hemma, förr i tiden var det en klassiker med fläsklägg och rotmos men då jag inte gillar rotmos men älskar fläsklägg så har jag testat att äta fläsklägget på många olika vis
Glaserade revben med potatisklyftor och äppelsalsa

Glaserade revben med potatisklyftor och äppelsalsa

Grovahacka vitlök och morot. 1 morot. 1 morot. Ni vet fabeln om fåraheden som skrek vargen kommer så många gånger när det inte var sant, att när vargen till slut kom på riktigt så var det ingen som trodde honom och alla får dog
Glaserade grönsaker med lammrostbiff

Glaserade grönsaker med lammrostbiff

Själva tekniken går ut på att grönsakerna får koka i vatten tillsammans med lite smör och socker för att bli glaserade, men själva hemligheten är att när vattnet kokat bort kommer grönsakerna precis vara klara, om man gör helt rätt vill säga
glaserade revbensspjäll

glaserade revbensspjäll

Börjar 12. 10 i dag då vi fick jobba hemma med en uppgift. Dock är jag redan klar med den vilket innebar att jag kunde göra vad jag vill denna förmiddag
Glaserade revben

Glaserade revben

Koka revbenen tillsammans med rotfrukterna och kryddorna 1 timma. Häll av buljongen och låt revbenen svalna
Fläskkotletter med glaserade äppel- och morotsstavar

Fläskkotletter med glaserade äppel- och morotsstavar

Morots- och potatisstavar. Stek morots- och potatisstavarna på medelstark värme ca 8 minuter. Sås 1/2 gul lök (hackad) 1/2 potatis i bitar 2 äpplen, skalade och urkärnade i bitar 4 dl vatten 3 msk kalvfond 2 msk smör (margarin) Morots- och potatisstavar 3 morötter i stavar 5 potatisar skalade i stavar 3 äpplen i klyftor 3 msk flytande honung Några kvistar färs timjan 4 fläskkotletter 2 tsk malen koriander 2 tsk salt 3 krm vitpeppar Vetemjöl Smör (margarin)
Per Morberg glaserade revbenen

Per Morberg glaserade revbenen

Gör en coleslaw genom att blanda fint strimlad vitkål och morot. Blanda ner kål och morot. (Enda) Fördelen med att jobba när övriga i familjen har semester är att det bara är att komma hem och sätta sig till dukat bord - eller i alla fall nästan