Lägg över den andra plattan och tryck till en aning. Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltugg till glöggen
Tillsätt ägg, ett i taget under tiden du vispar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Lägg tillbaka dem på plåten med snittytan uppåt och torka dem i ugnen i ca 30 minuter eller tills de är torra. 3 st ägg
Hittade det här receptet i en folder där det föreslås som tilltugg nu i glöggtider. Tortillia i kuber och vit glögg (som inte alls måste drickas ur glöggmuggar )
Söta drycker (som även den torra cidern är) tycker jag behöver lite matiga tilltugg och inte bara socker, så jag bjöd på mini-Janssons i cupcakeformar (det funkar riktigt bra), julköttbullar och inlagd rödbeta på tandpetare, baconlindade dadlar och gubbröra på knäckebröd
Julaftonsfirandet inleds på eftermiddagen med glögg och tilltugg. Glögg med och utan alkohol. Själva ser vi det här inlägget som inspiration inför nästa år och jag hoppas att även ni läsare får lite tips inför nästa år eller kanske förslag på lite nya sillar inför påsk
Ett riktigt gott tilltugg till både glögg och kaffe. Knäck ner äggen och blanda ihop till en fast deg. Lägg rullarna på bakplåtpappersklädd plåt och platta till dem lite
Låter i min öron som det kan bli en dröm kombo att ha till glöggen. Jag ska bjuda på ett tilltugg på julafton som jag inspirerades av från Jul med Ernst där basen är mjuk pepparkaka
Servera till en drink eller som tilltugg till nyårsskålen. Lägg smulad blåmögelost (getost går bra om man hellre föredrar det) på hälften av smördegsbitarna