Den kan göras dagen innan den ska serveras och är dessutom alkoholfri och passar både stora som små. Här är en lite fräschare, syrlig variant med äpple och clementin som passar utmärkt som välkomstdrink eller till glöggkvällen
Båda vinkategorierna bör vara lika självklara i december som öl, julmust, glögg och snaps och därtill befriande friska när kål, spjäll och sill har lagt sig som fetvadd runt kransartärerna och glöggen håller på att klibba ihop tungan med gommen
Båda vinkategorierna bör vara lika självklara i december som öl, julmust, glögg och snaps och därtill befriande friska när kål, spjäll och sill har lagt sig som fetvadd runt kransartärerna och glöggen håller på att klibba ihop tungan med gommen
För en mer kryddig och julig smak lägger du även till glögg. Det bästa med denna sangria är ju att den enkelt går att göra alkoholfri utan att ge avkall på smaken nämnvärt
Glögg,. Mitt i veckan LILLÖRDAG i samarbete med Smartsontestpilot - till en vardaglig gratäng på pasta, mozzarella, broccoli, soltorkade tomater & bechamellsås dricker vi alkoholfri äppelcider
Kärna ur äpplena och skiva ned i klyftor. 2 st äpplen, urkärnade och delas sedan ned i klyftor. 5 dl glögg. I den smorda ugnssäkra formen häller du i 5 dl av blossas alkoholfriaglögg, 1 tsk ankfond (finns på magasin), ½ msk med rivet apelsinskal (inget vitt skall med), samt placera ut inälvor från ankan. 2 st äpplen, urkärnade och delas sedan ned i klyftor. 5 dl glögg