Gi tacopaj recept

GI TACOPAJ

GI TACOPAJ

4 pers1 1/2 dl dinkelfullkornsmjöl1/2 dl sojamjöl100 g smörFyllning. 500 g nötfärs olivolja1 gul lök1 påse tacokryddor1 dl vatten1 burk kidneybönorsaltpeppar4 tomater1 liten burk creme fraiche4 msk majonäs2 dl riven ostGÖR SÅ HÄR
Glutenfri tacopaj

Glutenfri tacopaj

GI,. Vi hade kvar lite tacofärs sedan tacomiddagen i lördags, så då gjorde jag en tacopaj idag. Älskar paj, och tacopaj är ju hur gott som helst
Tacopaj med lågt GI

Tacopaj med lågt GI

Blanda ingredienser till pajskalet och rör om till det blir en fast degklump. Låt det stå kallt i minst 30 minuter

Tacopaj med lågt GI

Gör så här. 1. Pajdeg. Sätt ugnen på 225°C. Blanda mjölsorterna och smör till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop degen
Tacopaj a´la GI

Tacopaj a´la GI

Alla LCHF/GI-människor, ett enkelt recept som mättar bra är att göra en paj. Tacopaj a´la GI2 dl sojamjöl100 g smör500 g köttfärs1/2 chili 1 tackryddpåseost gräddeTillbehör

Snabba rester efter förlust

Efter åt vi lite av goda kakan med grädde till, bye bye GI vi kanske ses snart igen. Istället blev det tacopaj av resterna från igår och snabba pizzor på färdiga Libabröd